Tv muslim i norge

tv muslim i norge

...

Selvfølgelig er jeg smertelig klar over svarets usaklighet. Jeg er en pakistansk, muslimsk gutt som har bodd i Norge i snart tolv år. Jeg ser på meg selv som en religiøs person, men kjenner meg ikke igjen i dagens debatt, hvor det blir påpekt alle de problemene som følger med ved å være muslim i Norge. Det eneste jeg hittil har opplevd som et problem, er all sutringen som kommer fra oss muslimer selv.

Etter min mening er Norge et godt land å bo i både som utenlandsk og muslim. Vi har full støtte fra staten og aksept fra det norske samfunnet i å utøve vår religion og kulturelle begivenheter. Moskeene får økonomisk støtte fra staten på samme måte som kristne menigheter.

Skandinavias største moské ligger faktisk i Oslo. Vi har hvert år noe som heter Mela, en multikulturell begivenhet med statlig støtte i Oslo. Utenlandske studenter har mulighet til å være medlem av en statsstøttet studentorganisasjon som ivaretar deres særinteresser, enten det er Muslimsk Studentsamfunn eller Norsk-. Min yngre bror er aktiv i Agenda X, som ved hjelp av statlig støtte jobber for å integrere utenlandsk ungdom i det norske samfunnet, samt å løse problemer relatert til arbeidsliv og utdanning.

Dette er bare en ørliten del av de tiltak og tilbud som eksisterer for at vi utenlandske muslimer skal finne oss godt til rette i Norge.

Men fortsatt er vi ikke fornøyd, selv om vi er fullt klar over at de eksisterende ressurser, tilbud og muligheter i det norske samfunnet langt overstiger det vi kan vente i våre hjemland. Det er feil å sammenligne Norge med andre europeiske eller vestlige land når det gjelder behandling av utenlandske minoriteter.

Norske myndigheter gir i bøtter og spann sammenlignet med de fleste andre land, og det er vel og bra, men myndighetene er også en smule naive i sine økonomiske støtteordninger. Prosentmessig får utenlandske minoriteter i Norge langt mer aksept fra samfunnet - og økonomisk støtte fra staten - sammenlignet med andre vestlige land. Jeg vil hevde at det er vi, utenlandske muslimer, som utgjør den største delen av integreringsproblematikken her i landet.

Norskkunnskapene er i mange grupper mangelfulle, til tross for at man har bodd her i årevis. Jeg tviler på at det er mangel på språkkurs som er årsaken. Som en del av en minoritetsgruppe i Norge og tidligere aktiv innenfor holdningsrettet studentarbeid rettet mot muslimsk ungdom, mener jeg å ha god innsikt i den muslimske minoritetsgruppen.

Det finnes mange godt integrerte religiøse muslimer, og det finnes mange som er langt fra å være det. Jeg er ofte blitt overrasket over hvor lite mange gjør for å integrere seg, og hvor til dels ekstreme religiøse meninger man har.

Det er som om de bor i Norge, men lever etter sine egne regler, uavhengig av om reglene er i strid med norsk lov. Jeg trenger ikke å nevne eksempler her. Vi utenlandske muslimer blir så provosert når vi gjentatte ganger er temaet i Tabloid på TV 2 eller NRK Brennpunkt, enten det er sharialoven eller arrangert ekteskap som er på dagsordenen. På den anden side, generelt set, er det ikke tilladt med sammenblanding af kønnene, lyder imamens svar til tilhørerne. Hvad vil I se her Politikere reagerer igen, denne gang er det den tidligere integrationsminister og nuværende folketingskandidat for Det Radikale Venstre, Manu Sareen, der mener, at man bør gøre det muligt at tage den officielle godkendelse fra de pågældende moskeer.

Det gælder blandt andet formanden for socialudvalget og næstformand for beskæftigelsesudvalget i Aarhus, Hüseyin Arac: Find et land til dig, så vil vi gerne give dig en billet, siger han. Giver ikke et retvisende billede Ifølge fire muslimer, som TV 2 har inviteret til at se "Moskeerne bag sløret" og efterfølgende debattere den, mener ikke, at dokumentaren giver et retvisende billede af det, der foregår i danske moskeer.

Som simpelthen er så forsimplet. Det svarer lidt til, når Lars Løkke bliver repræsenteret i internationale medier, som værende nazist, siger Qasam ljaz, formand for CFE. Også årige Mohammad Zain fremhæver, at optagelserne ikke tegner et retvisende billede af de moskeer, som han besøger i hovedstadsområdet — for de moskeer advarer ifølge ham  mod moskeer og miljøer som Grimhøjmoskeen. Grimhøjmoskeens talsmand, Oussama El-Saadi, siger til TV 2 , at han tvivler på ægtheden af TV 2's optagelser, og samtidig afviser han, at muslimske kvinder ikke må arbejde sammen med mænd.

En, der nægter at anerkende det retssamfund, vi har i vores land, og opfordrer kvinder til ikke at gå til politiet. Alt, der definerer et parallelsamfund ser vi i det indslag. Stillbillede fra dokumentaren 'Moskeerne bag sløret' TV 2. SF foreslår, at der oprettes en dansk imamuddannelse for at forhindre radikale imamer i moskeerne. Forslaget blev sidste år skudt ned af et flertal i Folketinget, og heller ikke denne gang får det en begejstret modtagelse.

Samme dag meddeler kirkeminister Bertel Haarder, at han vil tage vielsesbemyndigelsen fra de danske imamer, der opfordrer til vold og stening af utro kvinder.

Det er ikke alene imod menneskerettighederne — det er også stik imod alle ambitioner om, at vi skal en bedre integration, siger Bertel Haarder. TV 2's kvindelige muldvarp fortæller til de religiøse ledere, at en dansk veninde har anbefalet hende at gå til politiet, fordi hun flere gange er blevet udsat for grov vold af sin mand.

Hun spørger imamerne, om hun skal følge venindens råd om at gå til politiet. TV 2 har forsøgt at få en kommentar fra de fire moskeer. Igen er reaktionerne skarpe Socialdemokraternes retsordfører, Trine Bramsen, kalder optagelserne for " klokkeklar dokumentation på, at de pågældende moskeer ikke respekterer det danske retssamfund.

Forslagene får opbakning fra de Radikale, SF og Enhedslisten, mens Venstre er i tvivl om , hvorvidt det ene af S-forslagene - at nægte radikale imamer indrejse i Danmark - kan føres ud i livet. Politi afventer alle dokumentarprogrammer Østjyllands Politi afventer, at alle fire dokumentarprogrammer bliver sendt, før politiet vil undersøge, om der i nogle af de skjulte optagelser er tale om brud på loven.

Politiet har til TV 2 oplyst, at man efter første del af "Moskeerne bag sløret" har modtaget politianmeldelser, men politiet vil ikke oplyse, hvem der er blevet politianmeldt og for hvad. Efter flere dages tavsheds udtalte borgmesteren i Aarhus, Jacob Bundsgaard S , sig om TV 2-afsløringerne i flere af de århusianske moskeer.

Efter anden del af "Moskeerne bag sløret" blev vist på TV 2 udsendte Fredens Moske en pressemeddelelse, hvor moskeen "dybt beklager" imam Radwan Mansours udtalelser på de skjulte optagelser. Fredens Moske i Aarhus TV 2. Det politiske flertal i Aarhus, der hidtil har støttet opførelsen af en stormoske i Aarhus, vakler. På optagelserne ses det, hvordan tre mænd i rådet afgør, at TV 2s kvindelige muldvarp i den aktuelle situation ikke kan få lov at blive skilt. Imamen Nasser Qasimi, der er den ene af de to imamer, der kan ses på optagelserne, oplyser efterfølgende til TV 2, at han ikke mener, at han og de to andre mænd i rådet har taget stilling til, hvorvidt 'Fatma' kan blive skilt.

I stedet mener Nasser Qasimi, at han forsøgte at forsone parterne. Sharia-råd nedlægger sig selv TV 2's afsløringer resulterede søndag i et hastemøde, hvor Sharia-rådet valgte at opløse sig selv "af respekt for det danske samfund", oplyser Rabih Azad-Ahmad R , som er rådmand for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune.

Både politikere , debattører og eksperter  - ja selv en komiker - reagerer skarpt, herunder Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard S , der til TV 2 oplyser, at han trækker støtten til en ny stormoske, der har været 17 år undervejs.

Også SF i Aarhus oplyser, at partiet har mistet tilliden og ønsker at sætte projektet på standby. Også den islamiske organisation Hizb-ut-Tahrir kommer på banen med udtalelser om, at dansk lovgivning er irrelevant i forhold til sharia.

Den aarhusianske borgmester, Jacob Bundsgaard S , fremlægger 10 politiske initiativer , som skal sikre respekten for de grundlæggende demokratiske værdier i Danmark, herunder indførelse af en certificering af prædikanter.

Imam i Odense afsløret: Lyv for at få betalt lejlighed af kommunen. Skjulte optagelser til tredje del af "Moskeerne bag sløret" viser, hvordan den odenseanske imam Abu Hassen fortæller TV 2's muldvarpe-par, at de skal lyve om, at de har penge for at få kommunen til at betale deres lejlighed.

Under en køretur fra moskeen på Ørbækvej i Odense til banegården begynder imamen uopfordret at forklare dem, hvordan de får mest muligt ud af kommunen.

TV 2 har vist de skjulte optagelser til Odense Kommune, som nu vil  anmelde imamen Abu Hassan til politiet for opfordring til socialt bedrageri. Hovedpersonen selv, Abu Hassan, mener ikke, at de skjulte optagelser tegner et retvisende billede af situationen.

Han påstår, at TV 2s muldvarpe fortalte ham, at de ikke havde en lejlighed, og at de ikke havde penge nok. Tredje del af "Moskeerne bag sløret" bliver vist tirsdag aften på TV 2.

Københavnsk stormoske rådgiver imod dansk lovgivning. På dagen hvor tredje del af "Moskeerne bag sløret" bliver vist, kan TV 2 afsløre nye skjulte optagelser, der viser, at flere moskeer i både Odense og København også rådgiver TV 2's muldvarp til ikke at sige nej til sex med sin mand, at hun ikke skal gå til politiet, selvom manden slår hende, samt at hun skal acceptere flerkoneri.

Denne form for vejledning gør sig gældende i de fleste af de i alt otte moskeer, som TV 2 har undersøgt med skjult kamera. Det sagde de otte moskeer I tre af moskeerne fortæller imamerne desuden TV 2s muldvarpe-par, at de ikke bør gå til en dansk fødselsdag. De resterende moskeer blev ikke stillet dette spørgsmål. Her kan du se , hvad de tre moskeer svarede på muldevarpenes spørgsmål.

Talsmanden i Københavns Stormoske, Mohanad Mansour, oplyser som forklaring på imamens rådgivning, at han ikke kender den danske kultur. Muslimer er ved at "erobre Europa" Samtidig kan TV 2 afsløre, hvordan en imam - den ledende imam i moskeen hos Det Islamiske Forbund i Danmark, Mohammad Fouad al-Barazi - på skjulte optagelser forklarer, hvordan muslimer er ved at "erobre" Europa , og at muslimer ikke skal smelte ind i samfundet.

Her kan du høre eksperterne forklare mere om udtalelsen. Også denne gang er der reaktioner fra eksperter  og  politikere. Foreninger får støtte til sport, men det er i virkeligheden koranskoler. Med skjulte optagelser har TV 2 vist, at mange af de religiøse ledere i moskeerne rådgiver i strid med danske love og regler, og nu kan TV 2 dokumentere, hvordan offentlige midler i flere tilfælde er med til at finansiere moskeerne.

Det viser sig nemlig, at mindst to foreninger bag moskeerne modtager kommunal støtte. En af foreningerne, der modtager støtte, er "Det sociale værested for unge" i Aarhus, der ligger på samme adresse som Bilal-moskeen, som er en somalisk moske.

Formanden for "Det sociale værested for unge" afviser, at der skulle være en koranskole i foreningens lokaler. Kirke- og kulturminister Bertel Haarder Scanpix Denmark. Igennem længere tid har der været politisk utilfredshed med den møderække om radikalisering, der udsprang af statsminister Lars Løkke Rasmussens møde med partilederne i marts. Dansk Folkeparti foreslår, at kirke- og kulturminister Bertel Haarder fratages ledelsen af møderne. Forhandlingerne om antiradikalisering er en ren "studiekreds", der ikke kommer nogen vegne, lyder kritikken fra flere partier.

Nu kræver Dansk Folkeparti, at forhandlingerne tages ud af hænderne på kultur- og kirkeminister Bertel Haarder V og i stedet lægges hos statsminister Lars Løkke Rasmussen V. Samantha optræder i dokumentarserien 'Moskeerne bag sløret' på TV 2.

: Tv muslim i norge

Tv muslim i norge Det svarer lidt til, når Lars Løkke bliver repræsenteret i internationale medier, som værende nazist, siger Qasam ljaz, formand for CFE. Skandinavias største moské ligger faktisk i Oslo. Ja, man skal kjempe for religionsfrihet som en viktig rettighet, også hvis de sekulære kreftene blir totalitære. Til forsiden Til toppen. Selvfølgelig er jeg smertelig klar over svarets usaklighet. Ifølge flere eksperter kan ordet dog forstås som "erobre".
Tv muslim i norge Escort guide eskortepiker tromsø
Pornstars that do escort massasje molde Koranen er Guds åpenbaring og kan ikke endres eller reformeres. Silje har allerede brukt det heldekkende plagget noen måneder. Er det ikke flott? Den samler inn penger til et Dawah-senter, er svært aktiv på sosiale medier og har opprettet en rekke forseggjorte nettsider i arbeidet med å spre islam. Det ser vi særligt i Norge og Sverige.
Massasje gardermoen xxx cam Når de insisterer på å markere seg i en eller annen form som gruppe i samfunnet, i religionsfrihetens navn, må de samtidig ta hensyn til samfunnets beste og de sekulære rammene som gjør religionsfriheten mulig. Men han sier at det kan oppstå gråsoner, hvor konservativ ideologi kan føre til at noen drar til Syria for å slåss. Det fortæller tv muslim i norge og kirkeminister Bertel Haarder Vder de seneste uger har stået i spidsen for forhandlingerne. SF foreslår, at der oprettes en dansk imamuddannelse for at forhindre radikale imamer i moskeerne. Med skjulte optagelser har TV 2 vist, at mange af de religiøse ledere i moskeerne rådgiver i strid med danske love og regler, og nu kan TV 2 dokumentere, hvordan offentlige midler i flere tilfælde er med til at finansiere moskeerne.
GRATIS NORSK PORNO AROMATERAPI MASSASJE Tantra massasje i oslo sms dating
I stedet mener Nasser Qasimi, at han forsøgte at forsone parterne. Men mange av synspunktene til for eksempel Islam Net har liten gjenklang i muslimske miljøer, sier Vogt. Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen mødte op til dagens antiradikaliseringsmøde med tre krav:. Ordet bruges ifølge islamforsker Thomas Hoffmann ikke som "erobre" i Koranen. Gule, som jobber med et bokprosjekt om salafisme i Norge, får støtte fra kolleger i at konservativ tolkning av islam har økt etter at Islam Net ble etablert. TV 2 har omegle spy eskorte sortland de skjulte optagelser til Odense Kommune, som nu vil  anmelde imamen Abu Hassan til politiet for opfordring til socialt bedrageri.

Tv muslim i norge

VIP ESCORT GERMANY FREE SWINGERS PORNO

Zoosk login sykkelklær dame